Fina zebrablusen

Den här zebrablusen från Object som jag tipsade er om för ett tag sedan visade sig vara fin i verkligheten. Den bruna kändes för murrig på mig men den här krämiga färgen blir kanon. Tog en M för säkerhets skull, tyckte inte det var så stor skillnad mellan S och M. Lika fin öppen som stängd. Kan nämna att den är av polyester för er som avskyr det.

Fler som köpte den?

5 Comments

  1. 27 May 2011 / 12:36

    Jag var så nära att köpa en igår men då var min storlek slut…

  2. Linda
    27 May 2011 / 12:47

    Efter velande o provande så köpte jag den i tunikan istället! Men båda var toksnygga på men det räckte med ett zebraplagg=) /Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.