Julstämning

Jag börjar bli sugen på julpynt, ja hela julmyset faktiskt, men jag ska försöka hålla mig till mitten av november i alla fall. Julklappar däremot kan vara bra att börja planera. Detta året är jag väldigt sen. Jag köper helst julklapparna i webbutiker – tycker det är smidigast.

Leave a comment

 1. 1 November 2010 / 09:09

  okej, jag erkänner. Ljusbollar i fönstren har kommit upp. Samt några stilrena ljusstakar.

  😉

  • Käthe Nilsson
   2 November 2010 / 10:10

   Blogoholic, härligt!

 2. 1 November 2010 / 11:16

  Jag längtar också efter julen!! Skulle gärna börja pynta lite nu men håller mig ett par veckor till =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.