Body Butter


Jag skulle behöva en ny body butter snart, för jag råkade ha i halva i håret häromdagen. Jo, det är sant! Det funkade inte alls bra i håret så jag tog i mer och mer av det jag trodde var inpackning och förfärades över hur risigt mitt hår måste ha blivit när inte ens inpackning hjälper. Den på bilden kommer från Lush och ser härlig ut, förutom bananen då, men vad jag kan se i innehållsförteckningen så innehåller den ingen banan (tack och lov!). Priset är 79 kr.

Leave a comment

 1. 31 October 2010 / 19:30

  Body shops body butter med citrondoft luktar riktigt friskt och gott. Man vill nästan äta upp den.

 2. 31 October 2010 / 19:56

  Haha, vilket lustigt misstag. Jag älskar Body Shops avokado body butter, den håller i längden!

 3. 31 October 2010 / 21:33

  Åh, nej – vilken otur! Hoppas det har rett ut sig nu. Jag älskar banan! Skumt att de har det på bilden om det inte är sån doft… 🙂

 4. Lotta Henseby
  31 October 2010 / 23:59

  Hahaha…. så de kan gå, mannen tog shampoo på tub och borstade tänderna med när vi var ute med båten för några sommrar sedan. Kan rekommendera Lush älskar alla deras produkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.