Odd Molly

Jag tycker att Odd Molly har många fina plagg. Tyvärr är min kropp mer lämpad för typ Vila, Acne och Only men det går att hitta godbitar för mig med. Odd Molly brukar vara små upptill och väldigt rymliga nertill och jag behöver det motsatta. Undrar om den här fina tunikan från Odd Molly/Folk är stretchig eller ej. Någon som vet? Gillar de i velour också men de kanske blir för långa på mig.

Leave a comment

 1. 1 November 2010 / 10:52

  Ja den är stretchig, krossad sammet, mjuk och följsam. Fast jag personligen inte gillar krossad sammet alls. Men älskar Odd Molly.

  • Käthe Nilsson
   2 November 2010 / 10:09

   Natali, tack för infon!

 2. 1 November 2010 / 11:17

  Odd Molly är inte riktigt my cup of tea ; ) Men älskar sammet!!

  PS missa inte min bloppis! Först ut en Mulberry Roxanne=)

 3. 1 November 2010 / 12:47

  Var glad att du kan ha Acne. Det kan inte jag med min rupma ska jag säga 😉

  Odd Molly? Njjaaaeee. Inte för mig men sammet är dock fint.

 4. B-M
  1 November 2010 / 13:15

  Jag gillar också OM men ser oftast inte klok ut i deras tunikor, är man stor upptill ser man jättelik ut och speciellt jag då som är lång också :). Har satsat på att köpa en hel del av deras scarfar istället.

  • Käthe Nilsson
   2 November 2010 / 10:09

   B-M, bra tips med scarfarna!

 5. 1 November 2010 / 13:55

  Det var denna jag ville ha Käthe!Jag är inte så lång så du kan definitivt ha velourtunikorna och klänningarna de blir inte för långa på mig som är 160 cm..

  • Käthe Nilsson
   2 November 2010 / 10:09

   curlingmamman, perfekt, jag är 1,64 så då kan det passa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.