Lördagens kläder

   

Idag har jag haft på mig ett brunt långt linne för att inte känna mig naken, tunika från Odd Molly, halsband från Timi Collection, ring som jag fått av mamma och pappa, sidenleggings med ugglevingtryck från Camilla Norrback, stövlar från Vagabond som jag superfyndade förra vintern och en flätad liten väska från Caia of Sweden. Fyra nyanser av brunt om jag räknar med min bruna duffel från La Redoute jag hade på mig utomhus.

Leave a comment

 1. Carro
  5 September 2010 / 03:55

  Super fräscht! 🙂

 2. 5 September 2010 / 10:07

  Så snyggt, du passar i så många färger!

 3. Julia
  5 September 2010 / 12:30

  Åh vad fint!

  Förresten, fick du tag i någon låg diskmaskin? jag har samma problem som du och har letat utan resultat..

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 12:50

   Tack alla! 🙂
   Julia, kolla in Miele! Vi hittade först en svindyr på 18 000 kr och sedan en som kostade 8000 kr vilket ju kändes betydligt bättre. Svårt att hitta någon billig men å andra sidan har vi bra erfarenhet av Miele tvättmaskin.

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 23:12

   Alexandra, man tackar!

 4. Lollo
  6 September 2010 / 09:15

  Skriv din kommentar här!
  Du lyckas fint med dina många nyanser av brunt. Det är svårt tycker jag att få till – ofta någon nyans som inte passar in. Kanske det gäller att ha många olika och blanda friskt.
  Är nyfiken på vad du tycker om Caias väskor? De ser unika ut, personliga och annorlunda väldigt användbara. Jag har inte lyckats hitta någon i butik men hittat en fin i nätbutiken. Hur är kvalité och finish? Är intresserad av en Min. Svart eller grön kanske. Vänligen Lollo

  • Käthe Nilsson
   6 September 2010 / 22:30

   Lollo, tack! 🙂 De är fina och rejäla men inte mjuka om det är den känslan man är ute efter. Vet tyvärr inte hur modellen du söker efter ser ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.