Stickat

Missoni tycker att vi ska ha stickade plagg på oss i höst och jag njuter av det eftersom jag gillar den hemvävda känslan. Jag kan faktiskt tänka mig stickade byxor, kjolar, shorts, tröjor (förstås) och skor. Jag har ett par grå stickade UGGs från förra året som känns extra roliga att ta fram igen. Jag hade faktiskt en stickad kjol i början av sekelskiftet (haha, det låter nåt) men den försvann under en utrensning.

Idag testade jag stickade leggings från Vila. Priset var 300 kr och jag slog inte till. Vill gärna ha mina lite fluffigare och i en varmare färgskala. H&M har också stickade byxor/leggings om det finns fler än jag som är sugna. De ska jag också testa så fort jag kan.

Leave a comment

 1. 4 September 2010 / 14:59

  Jag vill verkligen testa stickade leggings. Det kan ju bli riktigt läckert!

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 12:51

   Sura Tanten, jag känner också att jag måste testa. 🙂

 2. 4 September 2010 / 16:17

  gillar din blogg! Ååh fick tips av en läsare och köpte en Vogue tavla på nordicarthouse.com.. Jättefina tavlor om man gillar Franska Vogue.. kolla in! kram

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 12:50

   Johanna, tack!

 3. 4 September 2010 / 20:36

  Tröjor håller jag mig nog till, känns som att det skulle stickas så väldigt på benen… 🙂

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 12:50

   Ida, men det behöver inte vara grov ull! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.