Söndagsrenovering


Foto: Tilltänkta lack och överblivna vaxremsor.

Idag är det hög tid för höstrenoveringen. Jag har hunnit med manikyr; använt nagelbandremover, olja, fet kräm, fil och sax. Nästa steg är att snabbvaxa benen själv och sedan boka tid för professionell vaxning om några veckor. Jag tänkte också hinna med pedikyr, färgning av fransar, plockning av ögonbryn, ansiktsbehandling hemma och som avslutning kroppspeeling och body butter. Sedan är jag redo för hösten. Frisörbesök är inbokat i slutet av september.

Jag är sugen att YSL-lacka men kan inte riktigt bestämma vilka två färger jag ska använda. Jag tar underlack så länge så får jag fundera.

Leave a comment

 1. 5 September 2010 / 15:48

  Ska man vara fin, får man lida pin!

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 23:12

   lena70, visst är det så. 🙂

 2. Magdalena
  5 September 2010 / 17:50

  För mig blev det Chanel Mica Rose som är ljusrosa glimrig på naglarna.

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 23:12

   Magdalena, låter mycket fint!!

 3. 6 September 2010 / 08:54

  Vinrött och guld i YSL-tappning röstar jag på!

  • Käthe Nilsson
   6 September 2010 / 22:30

   Kerstin, då får det bli den. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.