Mobilen jag drömmer om

X10 från Sony Ericsson. Jag har testat iPhone men har inte riktigt klickat med den. Faktum är att varenda en jag har prövat har låst sig när jag har satt igång med mitt klickande.  Provade min brors X10 och vi klickade direkt. Den hade varit helt perfekt nu när jag kan mobilblogga. Kameran är också bättre än den iPhone har. När jag frågade teknikexperten Karin Adelsköld så gav hon mig tummen upp. Ja, det får nog bli en sån.

Leave a comment

 1. 6 June 2010 / 19:14

  mobilblogga låter ju behändigt!
  En sån vill jag ha.

  • Käthe Nilsson
   6 June 2010 / 22:13

   anna, jappå, hade inte varit fel att kunna göra det då och då.
   Karin, låter toppen! 🙂

 2. Karin Adelsköld
  6 June 2010 / 19:39

  Den är grym som sagt! Bästa mobilen jag haft. Slår iPhone med hästlängder. Det är ju en sk “googletelefon” som har android som operativsystem. Perfekt om man som jag är googlefierad 😉

  Stortest på telefonen finns på Lillagumman.se på tisdag.

  Kram!

 3. Josse
  7 June 2010 / 09:00

  X10 rekommenderas varmt! Den vita är skitsnygg, men jag har svart. Om du vill ha en mindre telefon (halva sizen) så är X10 mini också grymt bra :))

 4. Anna
  8 June 2010 / 10:24

  jag som har en mobiltelefon från stenåldern behöver verkligen byta upp mig. Jag skäms nästan när jag drar fram min klenod 🙂 MEN när man går till butiken för att titta, har tittat på denna också så blir jag lite fundersam över touchskärmen, blir det inte väldigt fippligt när man ska peka på skärmen och flottiga tummar dessutom?

  • Käthe Nilsson
   8 June 2010 / 20:39

   Anna, jo det återstår att se. 🙂 Kanske finns skydd att köpa till?

 5. Anna
  9 June 2010 / 17:13

  kan du inte vara snäll och recensera din telefon efter någon vecka eller så? jag har såååå svårt att skiljas från min telefon ( som faktiskt fungerar) och jag vill inte lägga pengar på och byta till nåt jag inte gillar. Den ska vara lätt att använda, inte för mycket “teknik” och lätt att messa med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.