Djurisk partyklänning


En klänning för dig som vill festa vilt. Den kostar 249 kr och kommer från Gina Tricot. Tyget är av 97% bomull och 3% elastan. Jag har inte sett den i verklighten (än) men av bilderna att döma verkar den prisvärd, kanske rent av ett kap.

Leave a comment

 1. Lotta
  6 June 2010 / 14:39

  Den var verkligen jättefin och prisvärd! Jag har en fråga till dig angående Forever21. Har du någon erfarenhet av att ha beställt något därifrån? Isåfall, hur tycker du att det funkade? Jag är nämligen väldigt intressarad av att beställa smycken och kläder därifrån men är osäker på vad frakt + tullavgifterna landar på. Vet du, eller någon av dina läsare, hur mycket frakt + tull brukar bli? Jag vore väldigt tacksam för alla tips!

  • Käthe Nilsson
   6 June 2010 / 16:29

   Lotta, jag har beställt en gång och då hade jag otur och fick moms pålagt samt tullavgift. Plus att det blev försenat flera veckor, men jag vet flera som är jättenöjda. Lägg på momsen och kanske 100-200 kr så får du var det kostar om paketet fastnar i tullen.

 2. Lotta
  6 June 2010 / 17:40

  Tack så mycket för ditt snabba svar! Vad tråkigt att höra att du hade otur med momsen och tullavgiften och förseningarna. Ja, det är ju de där avgifterna som kan skena iväg lite tänker jag mig. Jag ska fundera på hur jag gör, de har onekligen en hel del fina grejer.
  Hoppas att du får en trevlig söndag och tack för att du skriver en jättebra blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.