Jag försökte ställa en fråga i tonfisk-inlägget, men den försvann. Hur tillagar du tonfisken? Har aldrig vågat mig på färsk, men det såg så grymt gott ut!
Käthe Nilsson
6 June 2010 / 13:13
Pia, vad synd att det försvann. Jag steker den hastigt så den fortfarande är lite röd i mitten, då är den som godast tycker jag. Mycket lätt att tillaga. God med örtsås och nypotatis eller till kall nudelsallad med lime, chilifrukt, sesamolja, roséppar m.m.. Tonfisk är ganska köttlikt så den är också god att servera med mycket stekt lök som typ biff med lök. Hoppas du hittar något som passar dig. 🙂
Caroline, ja, det är så gott med västkusträkor. Mums!! 🙂
Vilken fiskbil? Vart? Vart?
Johanna, i Vellinge utanför gymmet på fredagar. Först tränar man och sedan får man köpa fisk. 🙂
Jag försökte ställa en fråga i tonfisk-inlägget, men den försvann. Hur tillagar du tonfisken? Har aldrig vågat mig på färsk, men det såg så grymt gott ut!
Pia, vad synd att det försvann. Jag steker den hastigt så den fortfarande är lite röd i mitten, då är den som godast tycker jag. Mycket lätt att tillaga. God med örtsås och nypotatis eller till kall nudelsallad med lime, chilifrukt, sesamolja, roséppar m.m.. Tonfisk är ganska köttlikt så den är också god att servera med mycket stekt lök som typ biff med lök. Hoppas du hittar något som passar dig. 🙂
Caroline, ja, det är så gott med västkusträkor. Mums!! 🙂
Åt västkusträkor igår, då lev jag glad. Räkorna i England är inte drikgt detsamma.
Ser riktigt smaskens ut!