Helgens fiskfrosseri

I fredags blev det tonfisk och senare färska räkor.

Och där har vi den lilla citronen igen. Igår blev det färdiga skaldjursbiffar. Det får bli tradition att handla i fiskbilen varje fredag.

Leave a comment

  1. Johanna
    6 June 2010 / 11:39

    Vilken fiskbil? Vart? Vart?

    • Käthe Nilsson
      6 June 2010 / 11:47

      Johanna, i Vellinge utanför gymmet på fredagar. Först tränar man och sedan får man köpa fisk. 🙂

  2. 6 June 2010 / 12:55

    Jag försökte ställa en fråga i tonfisk-inlägget, men den försvann. Hur tillagar du tonfisken? Har aldrig vågat mig på färsk, men det såg så grymt gott ut!

    • Käthe Nilsson
      6 June 2010 / 13:13

      Pia, vad synd att det försvann. Jag steker den hastigt så den fortfarande är lite röd i mitten, då är den som godast tycker jag. Mycket lätt att tillaga. God med örtsås och nypotatis eller till kall nudelsallad med lime, chilifrukt, sesamolja, roséppar m.m.. Tonfisk är ganska köttlikt så den är också god att servera med mycket stekt lök som typ biff med lök. Hoppas du hittar något som passar dig. 🙂

      Caroline, ja, det är så gott med västkusträkor. Mums!! 🙂

  3. 6 June 2010 / 13:02

    Åt västkusträkor igår, då lev jag glad. Räkorna i England är inte drikgt detsamma.

  4. 7 June 2010 / 13:31

    Ser riktigt smaskens ut!

Leave a Reply to Ellinor Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.