Min eftermiddag

Fikade ute idag. Moheda-tofflorna är förstås på. Hämtade sonen på ett kalas och blev kvar där en timme med fina, kväkande grodor i dammen brevid – hur mysigt som helst. Sedan gjorde jag rabarberpaj och så blev det en andra fika hemma. Därefter fick jag faktiskt tummen loss och oljade in trädgårdsmöbler och dörr samt snabbrensade i klädkammaren så att jag kunde ta fram lite sommarkläder. Hittade mina vita treggings från förra året. Mycket användbara i år också skulle jag tro.

Ni då – har ni lyckats göra något vettigt så här en söndag, som att fika för att nämna ett ypperligt exempel? 🙂

Leave a comment

 1. 6 June 2010 / 20:15

  Vad härligt det ser ut! Och vad fin den nya bloggen är 🙂
  Hur går det med det du mailade om? 🙂

  • Käthe Nilsson
   6 June 2010 / 22:14

   Johanna, det går framåt. 🙂 Mailar i veckan.

   Molly, låter jobbigt. Bra att du håller koll på sidan. 🙂 Jag har också upplevt den som segare idag.

 2. 6 June 2010 / 21:33

  Det har varit alldeles för mycket slit och släp för min del 😉 Sidan är väldigt seg idag, kanske du kan kolla med dina andra läsare om det är fler som upplever samma?

  • Käthe Nilsson
   7 June 2010 / 08:32

   Hanna, låter som en perfekt dag!

 3. 7 June 2010 / 09:20

  Hur är trätofflorna att gå i? Har hört att man kan få lite ont i ryggen……

  • Käthe Nilsson
   7 June 2010 / 13:30

   Pia, jag har inte märkt något än. Vi får se. 🙂

 4. 7 June 2010 / 10:51

  Vad snygga tofflorna var! Var kan man hitta dem?

  • Käthe Nilsson
   7 June 2010 / 13:29

   Sari, jag köpte mina på Ellos för halva priset. Testa också Have2have.se och brandos.se. Eller sök på Moheda för att få fram deras egen webbutik. Lycka till. 🙂

 5. Anna
  8 June 2010 / 10:15

  jag tog också in lådorna med sommarkläder i helgen och jag kan lugnt konstatera att jag egentligen INTE behöver köpa ett enda plagg mer till sommaren, har hur mycket som helst som jag faktiskt glömt bort att jag hade…….. MEN men, nog sjutton ger man sig ut på stan i alla fall och känner och drar i finfina klänningar och annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.