Nyttig blåbärsbakelse

Mitt första receptutkast ser ut så här:

2 dl mandelmjöl
2 ägg
2 msk sockerfritt äpplemos

Blanda till en jämn smet och klicka ut i sex muffinsformar. Grädda i 15 minuter i 150-175 grader C. Låt svalna.

1 del kesella
1 del frusna bär
lite vaniljpulver

Mixa en kräm på kesella, frysta bär (lite hallon och mycket blåbär) och smaksätt vidare med vaniljpulver. Lägg på de kalla bottnarna och strö över hackad mandel. Om man vill kan man ha proteinpulver i kesellan också för mer sötma men jag har vant mig nu utan att ha en massa socker i allt.

4 Comments

  1. 2 February 2012 / 21:42

    Åhh vad gott det såg ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.