Mitt första receptutkast ser ut så här:
2 dl mandelmjöl
2 ägg
2 msk sockerfritt äpplemos
Blanda till en jämn smet och klicka ut i sex muffinsformar. Grädda i 15 minuter i 150-175 grader C. Låt svalna.
1 del kesella
1 del frusna bär
lite vaniljpulver
Mixa en kräm på kesella, frysta bär (lite hallon och mycket blåbär) och smaksätt vidare med vaniljpulver. Lägg på de kalla bottnarna och strö över hackad mandel. Om man vill kan man ha proteinpulver i kesellan också för mer sötma men jag har vant mig nu utan att ha en massa socker i allt.
Åhh vad gott det såg ut!
ser såå gott ut!
Var dom lika goda som dom ser ut? Här kommer en galet god kesokaka. Man kan smaksätta med tex vaniljpulver, kanel, kardemumma om man tycker saffran tillhör julen. En del grädde i men receptet blir en stor kaka så bli inte avskräckt / Lisa
http://lisasgodbitar.wordpress.com/2011/11/13/saffranskaka/