Testar kläder från Monki

När jag startade såg det ut så här – leggings från Modström och topp från Part Two (som jag fick i julklapp). För övrigt rätt praktisk bas när man ska ut och gå en runda. Lätt att bylta på sig ett par byxor till och så vidare. OBS! Det är ett slarvigt nerstoppat linne som sticker ut på sidorna och inget annat.

Ja, vad ska jag skriva. I sjömansklänningen ser jag ut som något katten dragit in. 🙂 Helt fel modell för mig. Hjärttoppen blev jag himla förtjust i men jag ska byta till en M för axlarna får inte plats. Annars satt den löst över magen och så. Men en storlek större tror jag blir perfekt. Den är för övrigt perfekt på Alla Hjärtans Dag, inte sant? Strumporna också som har små hjärtan.

7 Comments

 1. Johanna
  3 February 2012 / 06:36

  Vilken strl har du på sjömansklänningen då?
  Jag letade efter en sån på vår lokala Monki, de hade inte fått in den å på hemsidan var den slut.

 2. caroline
  3 February 2012 / 09:30

  jag tyckte sjömansklänningen såg fin ut.
  Kul att se ditt kroppsspråk på bilderna, i sjömansklänningen ser hela du ut som nått katten dragt in (förlåt lite taskigt kanske men jag hoppas du försår vad jag menar…) och i hjärttoppen som du gillar sträcker du på dig och poserar som vilken modell som helst : )

 3. 3 February 2012 / 15:36

  Jag tycker också du ser fin ut i klänningen, men ibland känns det ju bara missklädsamt på en själv ändå. Däremot tycker jag det är typ en bebisklänning, eller möjligtvis kawaii och förstår inte hypen. Men det kanske inte ska komma från någon som är 33 och fixerad vid rosetter och overkneestrumpor 🙂

 4. Carro
  3 February 2012 / 17:54

  Ja, den röda var jätte fin! Men som sagt klänningen var ju ingen höjdare.

 5. 31 March 2012 / 21:56

  Vilken storlek är det på klänningen? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.