Senaste nytt

Men hej! 🙂 Nu blev det över en vecka igen sedan förra blogginlägget. Har en jobbvecka kvar och sedan har jag fyra veckors semester typ. Ska bara in om jobbet en eller två dagar, så jag bör kunna lägga mer fokus på bloggen. Tänker att det blir en fin fritidssyssla. 🙂

På tal om jobbet har jag fått en fast anställning som senior analytiker på samma företag där jag kom in på ett vikariat. Känns himlans trevligt att slippa tänka på att söka jobb till hösten. Trivs väldigt bra på företaget – både med arbetsuppgifterna och kollegorna. Vilket härligt flyt! Tur att en kusins man tipsade om serien Breaking Bad så jag insåg hur kul och spännande det är på labbet. 😉 Blev så sugen på att labba igen.

Jag har börjat packa en hel del i huset och i början av september är det dags att sälja huset. Känns också härligt och bra. Lägenheten är en perfekt mellanlandning innan rätt hus dyker upp. Ett halvår till ett år beräknar jag att det ska ta.

2 Comments

  1. Louise
    14 July 2020 / 10:04

    Har du separerat?

  2. M
    21 July 2020 / 19:54

    Saknar dina inlägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.