Senaste tidens shopping

Hej kära läsare! Verkar som ni är en del kvar här trots den dåliga uppdateringen.

Detta är min första semestervecka. Valde att ta mig ledigt så här efter midsommar, sedan har jag lagt resten av semestern i juli och augusti. Helt otroligt att det redan är sommar – våren har bara rusat fram. Tråkigt dock det här med Corona. Går inte att boka in vilka saker som helst och planera framåt. Fast idag var jag faktiskt i Malmö för första gången på ett bra tag för att göra en del ärenden. Blev också välbehövlig shopping. 😉

Kappan testade jag på Zara, men den kändes för lång för mig så jag struntade i att reafynda den. Istället blev det koftan Bea från Dagmar i off-white samt en väska. Hittade också några linnen från Rosemunde på rean samt ett par shorts på Zara. Så det blev en lyckad mini-shoppingtur.

Den lilla jackan som skiftar i guld kommer från Cavalier och den hittade jag på Toppengallerian i Höllviken. Lite för varm just nu, men blir fantastisk kalla sommarkvällar och på hösten och vintern inomhus. Ser så fram emot att använda den.

Men nu får du uppdatera mig! Fyndat något fint på sistone? 🙂

2 Comments

 1. Nettan
  26 June 2020 / 10:04

  väskan var jättefin! snygg färg.

 2. Caroline
  28 June 2020 / 23:33

  Vad roligt att du är tillbaka!
  Gillar också Cavalier kavajer! Den nya ser väldigt fin ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.