ANNONS:

Reafyndat på Svenskt Tenn!

När jag fyllde år fick jag presentkort på Svenskt Tenn. Nu i mellandagarna var jag inne på hemsidan för att botanisera bland tjusigheterna där. Då upptäckte jag till min förvåning att det fanns en liten men naggande god rea. Har aldrig sett rea där förut! 🙂

Så jag passade på att klicka hem doftpinnarna jag tidigare tyckt varit för dyra, och även en korg i mässing som jag tänker ha som golvkruka. Den är inte vattentät, men jag ska ha den som ytterkruka. Den kan också fungera för att samla vedträn och liknande då den har diametern 30 cm och höjden 25 cm.

2 Comments

  1. Louise
    29 December 2019 / 16:37

    Hur mycket rea var det på svenskt tenn? Vad kostade korgen på ordinarie pris?

    • 30 December 2019 / 00:30

      Jag gissar på att det kan vara omkring 40% rabatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.