ANNONS:

Min jul blev helt annorlunda

Hej kära bloggläsare! Lille julafton jobbade jag till lunch och sedan firade vi min moster och åt julbord. När jag kom hem på eftermiddagen bakade jag mandelmusslor i ett par timmar och sedan såg vi Bingolotto och hade uppesittarkväll.

På julaftonsmorgonen upptäckte vi direkt att jag och min yngsta son var dåliga i magen, så vi fick ställa in julfirandet. Det gick väl ganska bra fram till Kalle Anka, sedan däckade vi båda. Förmodligen calicivirus. Så trist att vara sängliggande hela julen och inte kunna äta julbord. Tur att barnen fick riktigt roliga julklappar så att de kunde roa sig med Xbox och köksmaskin från Smeg.

Igår var jag smittfri så då kunde jag äntligen träffa bästa väninnan på lunch hos Vismarlöv, och nu är jag på g igen för att planera nyår med mera. 🙂

 

I morse bakade jag och dottern hjärtformade scones.

 

Till detta julens godaste te från Svenskt Tenn.

Hur var din jul?

1 Comment

  1. 29 December 2019 / 22:13

    Men så trist att ni blev sjuka lagom till julafton. Så gott med hjärtformade scones. 😍 Mysigt me lunch tillsammans och att planera nyåret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.