ANNONS:

Sjukstuga

Jag hade förväntat mig att det skulle vara mer julstuga än sjukstuga, men icke. Känns som om barnen har fått alla höstförkylningar och andra åkommor just denna vecka. Vabbar idag, men morgon blir det jobb igen och så en halvdag på måndag, sedan är jag ledig i två veckor. Blir perfekt för att ladda om batterierna inför våren. Att börja två nya jobb under samma höst och samtidigt bara ta ut två semesterdagar är kanske inte helt optimalt, men samtidigt hade jag inte velat ha det på något annat sätt. 🙂

I helgen planerar jag att julfixa det sista. Paketen dyker fint upp efter veckans sista beställningar och jag tror faktiskt att allt hinner fram i tid denna jul. De viktigaste julkakorna är bakade, och imorgon planerar jag att köra förbi bästa ost- och brödstället. I helgen är det mysigaste kvar; julgodis, fler julkakor, köttbullar och slå in klappar.

Hur ser det ut för dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.