ANNONS:

Dags att ta körkort!

Detta inlägg är ett samarbete med Körkortsskolan.

Snart är det dags att tänka på körkort, och det är inte mitt eget jag tänker på. Äldsta sonen får nämligen börja övningsköra till sommaren, och om lite drygt två år räknar jag med att kunna bli skjutsad hit och dit av honom. 😉 Tycker det låter himla praktiskt.

Jag lade jättemycket tid på körlektioner både på körskola och privat. Min pappa fick dra ett stort lass, och eftersom jag inte tidigare hade någon erfarenhet av moppe med träning av dragläge hade jag en seg uppförsbacke. Dessutom ställde min vänsterhänthet till det, då jag hade föredragit att växelspaken var på vänster sida. Jag tyckte allt kändes bakvänt! Men till slut blev jag godkänd och jag hade blivit kusligt bra på att fickparkera när jag väl tog körkortet. Numera undviker jag att fickparkera, men med min första bil Fiat Uno var det både lätt och kul.

Körkortsteorin hade jag däremot lätt att ta till mig då plugga alltid fallit mig i smaken. Men jag hade så klart önskat mig att det fanns fiffigare och roligare sätt att lära sig teorin än att plöja igenom körkortsboken. Därför ser jag fram att låta min son använda sig av Körkortsskolan som gör det roligare att plugga in körkortsfrågor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.