Tre nya vinterjackor att testa

Jag kände tyvärr att de tre jackorna från Barbour inte var helt hundra – se mitt test här. Jag har därför beställt tre nya för test, och jag hoppas verkligen att de ska passa. Det enda jag befarar är att de kanske blir alltför långa, men vi får se. 🙂 Grönt är väl mest funktionellt, men jag tänker att krämvit också kan bli väldigt snyggt.

Dessa tre ska jag testa nu i veckan:

 1. Grönaktig jacka med fuskdun, Barbour
 2. Olivgrön dunjacka, Lauren Ralph Lauren
 3. Krämvit dunjacka, Lauren Ralph Lauren

Vilken av dessa tror du mest på?

4 Comments

 1. Anna
  20 October 2019 / 15:50

  Snygga jackor allihop! Svårt att välja.. var beställer du dem? Ingen rabattkod? Skulle också behöva en ny vinterjacka 😊

 2. Caroline
  20 October 2019 / 16:08

  Jag tror på Barbour jackan! Så härlig färg!

 3. Caroline
  20 October 2019 / 16:22

  Vill bara tipsa dig om att många som har recenserat Lauren coaten, säger att fodret går sönder väldigt fort!

 4. Anne
  13 November 2019 / 11:55

  Hej!
  Jag har den beiga kappan från Ralph Lauren. Den är tunn men värmer ordentligt på promenaderna med hunden. Tyvärr går fodret i fickorna sönder. Så de har jag lagat. Men så nöjd ändå att jag beställde ytterligare en likadan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.