Lördag!

Foto: Sonic 16 veckor – nu är han 17 veckor gammal. Så kul och mysigt med ett brittiskt korthår. 🙂

Så var det lördag! Den här veckan har jag varit lite förkyld och haft rejält ont i halsen, men jag lyckades hålla mig uppe på benen och jobba på. Träningen har dock fått ställas in hela veckan och jag lyckades somna en kväll när jag tänkte blogga. 😉 Känns lite bättre idag och med lite vila i helgen ska jag nog kunna få till träning nästa vecka. 🙂

Idag planerar jag att snabbdammsuga och resten av tiden blir det en hög med tidskrifter som ska läsas, lördagsmys med familjen och bloggande. Ska se om jag får till en bild på mina skinnbyxor (syntet) från Vero Moda. Annars får det bli imorgon söndag.

2 Comments

  1. anna
    15 September 2019 / 23:06

    Så fin katt!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.