Lördag

Sonic får symbolisera lördagen, även om fotot togs igår kväll! 🙂 Det är min andra helg efter två veckor som anställd biomedicinsk analytiker, och jag njuter av att arbetstid och fritid är tydligt separata. Tanken var väl att slappa denna lördag, som Sonic på bilden, men dagen har mest bestått av sysslor som städning, röjning av barnens garderober, packa upp veckohandlingen och liknande. Men det tar sig väl när skolorna har kommit igång och föräldramöten är avbockade och allt är köpt inför höst- och vintergarderoben. Jag glömmer (förtränger?) alltid hur mycket extrajobb skolstarter orsakar. 😉

Resten av dagen tänker jag ägna åt att äta svensk lammentrecote, ta ett glas rosé, läsa minst tio tidningar i soffan, fortsätta att se Det som göms i snö och shoppa nytt smink. Det blir en perfekt mix!

P.S. Om tre veckor kommer Sonic att få en kompis. Om du är intresserad kan du läsa mer om det på Kattstil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.