ANNONS:

Överhettad

Om jag var varm igår så är överhettad ett bättre ord idag. Tur att onsdagen ska bli sista dagen med detta extremväder. Dagen på labbet var sval och behaglig, men kvällen blev för varm här hemma. Även på gymmet var det varmt, men jag lyckades trots detta få till ett kortare benpass. Redan i nästa vecka ska det bli omkring sjutton grader och det ska bli sååå mysigt med riktigt sensommarväder. Är sugen på skogspromenad med kantarellplock och annat höstigt. 🙂

Dottern har plockat björnbär inför morgondagen så det ska vi ha med till skolan respektive jobbet. Matlådan plockade jag från frysen ikväll och ställde i kylen för långsam upptining. Det blir kalops till lunch imorgon.

Nu är det dags för mig att sova. Har preppat med två kylklampar. 😉 God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.