Första jobbdagen

Idag var första jobbdagen! Jag har fått arbetskläder och två olika skåp, haft med mig matlåda, fikat och registrerat/sorterat prover. En perfekt första arbetsdag då detta gav mig en bra överblick av analyserna. Jag har också testat min nya mail, påbörjat en webbutbildning och så ska jag boka in en konferensdag på Ystad Saltsjö Spa.

Gissa om jag är fullproppad med information nu! 😉 Måste lägga mig tidigt ikväll så jag är på alerten imorgon. Har massor av nytt att lära mig minst ett halvår framåt!

Passande nog hade min t-shirt och tidningen Laboratoriet från Institutet för Biomedicinsk Laboratorievetenskap kommit med posten idag.

 

Eftersom jag börjar tidigt slutar jag också tidigt. Blir perfekt för mig att hämta barnen. Väldigt mysigt att gosa med Sonic också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.