Vill ha mer Dagmar i höst

Innehåller annonslänkar för Ellos och Åhléns.

Jag älskar min kofta Bea från Dagmar som jag köpte i början av sommaren. Den är ganska svår att hitta i svart – säljer snabbt slut – men nu finns den HÄR hos Ellos i alla storlekar. Även i färgen camel. Tipset är att gå ner en storlek om du inte vill ha den jätteoversize. Jag gick ner från M till S.

Det är en kofta jag kommer att tokanvända i höst tillsammans med byxorna Nelly från Dagmar eller någon svart kjol. På fötterna vill jag ha ballerina, boots eller sneakers.

Jag är sugen på att även införskaffa byxorna Judith från Dagmar, de finns HÄR hos Åhléns. De är raka i modellen så det blir lite vidd i bensluten, och så är de lite kortare i modellen. Perfekt höstkostym. Får bli mina signaturplagg denna höst. 🙂

1 Comment

  1. Linda Byman
    22 August 2019 / 19:01

    Hej, på din rekommendation köpte jag koftan Bea från Dagmar, kan inte du visa lite stylingtips till den koftan? Det vore himla trevligt.
    Tack för en trevlig blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.