ANNONS:

Inköp från Österlen med tema djur

Vi har vårt kök ovanför garaget. Om mindre än fyra veckor kommer Sonic hem till oss, så vi gick ner till garaget för att ta fram vår gamla transportbur som har tjugo år på nacken. Den var faktiskt i fint skick och tvättades snabbt av. Dock var det värre med garaget. Vi upptäckte att det läckte precis i skarven från taket innan avloppsröret så nu behöver vi rörmokare. Dessutom är det semester så bristen blir ännu mer påtaglig, men senast på torsdag skulle det komma hit någon. Så nu får vi handdiska och inte spola med vatten i köket. Gissa om jag kommer att uppskatta diskmaskin sen när det är fixat! 😉 Med fem i familjen som alla är hemma går det åt mer servis än man kan tro…

Jag piggar upp mig själv genom att visa upp mina inköp från Österlen. Den rostiga grodan hittade jag på Kiviks Musteri. Eftersom jag älskar grodor och paddor kända jag att jag absolut måste ha en. Jag hittade också en trevlig plansch med insekter och fjärilar.

Prylbyrån Svabesholm botaniserade jag bland fina, gamla prylar. Det fanns inte så mycket plats i bilen så jag fick välja små, nätta saker. Det blev en fin kapsylöppnare i form av en and och en dalahäst. Anden ska få pryda det dukade bordet, men just nu står den på en hylla och ser allmänt trevlig ut.

Jag är väldigt nöjd med detta. Visst är det lätt att se mitt tema? 😉 Just det – djur!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.