Är Michael Michael Kors, Furla eller Coach bäst?

Innehåller annonslänk för Michael Michael Kors.

Nu tror jag att jag har valt min ersättare till Modalu-väskan. Det är väskor med kortare axelrem och lite mindre kantig modell jag har testat. Och alla med minst 50% rabatt. Skulle nästan inte kunna köpa en väska utan rabatt, ska erkännas. 😉

Först ut är denna från Furla. Jag har hört att kvaliteten är bra. Den är enkel och fin i modellen, men jag skulle önska att sömmarna syntes mindre. Jag är inget fan av kontrastsömmar vanligtvis.

 

Axelremmen är snyggt flätad och väskan är överlag stilren i sitt utförande. Det som får mig att välja bort denna väska är att axelremmen känns för kort för mig. Modellen heter Rialto Hobo.

 

Jag går vidare med att utvärdera väskan från Coach. Jättefin och enkel i modellen. Den är något mindre än de andra. Modellen heter Edie Shoulder Bag.

 

Trevliga gulddetaljer och flera fack. En stabil väska som står lika snyggt på golvet som den sitter på axeln.

 

Detta är väskan från Michael Michael Kors. Modellen heter Lillie Tote.

 

De flesta av mina väskor kommer från Michael Michael Kors och jag är alltid nöjd med dem. Snygga, man får mycket för pengarna och funktionella. Denna påminner mycket om den från Coach men är något större.

 

Guldiga detaljer.

 

Bestämmer mig för att jämföra dem.

 

Ganska snarlika i modellen, eller hur?

 

Tar även snabba bilder i spegeln. Även om jag verkligen gillar väskan från Coach så inser jag att väskan från Michael Michael Kors är något rymligare och har längre axelremmar vilket gör att den också passar utmärkt med vinterjackan.

Valet faller nog på den högra från Michael Michael Kors. Svårt att välja annat än Michael Michael Kors. 😉 Är till 90% säker att det får bli den, men jag fortsätter granskandet under dagen. Tyck gärna till!

Tips! Spana in väskor från Michael Michael Kors på rean HÄR.

9 Comments

 1. Gun
  16 July 2019 / 11:34

  Snygga alla tre. Men Michael Kors hade jag valt. Gillar också hans väskor👍🥰

  • 17 July 2019 / 17:00

   Ja, visst är det lätt att man fastnar för MK!

 2. Johanna
  16 July 2019 / 18:31

  MK 👍

 3. carin
  16 July 2019 / 18:53

  furla alla dagar i veckan!
  tycker du ska variera dej!

  • 17 July 2019 / 17:00

   Jag försöker verkligen variera mig, men axelremmen blev för kort. 😉

 4. Anna
  17 July 2019 / 10:21

  MK hade jag också valt!

  Hade gärna köpt den för minst 50% rea då jag också behöver en väska men hittar tyvärr inte den för det priset 😩.

 5. 23 August 2019 / 08:41

  Suprfina allihopa. Men personligen gillar jag MK 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.