Hemma igen efter en vecka på Österlen

Nu är jag hemma igen! Vilken intensiv vecka det har varit, men så har jag å andra sidan hunnit upptäcka mer av fina Österlen. 🙂 Här sitter jag i Engelska trädgården. En sådan skulle jag själv vilja anlägga. Det blir perfekt att syssla med om tio år!

 

Vi bodde i Södra Mellby och det lokala bageriet, Mellby-bagaren, har fått pris för sin fina kavring.

 

En stående klassiker på familjesemestern är att testa fish and chips på orten där vi befinner oss. Nu blev det Buhres i Kiviks hamn. Lysande mat både i sillaluckan och på restaurangen.

 

Det blev också stranden i Stenshuvud vid tre tillfällen. Egentligen fyra men jag stannade hemme igår fredags då mitt halsonda tyvärr hade tilltagit.

 

Jag har också kramat träd på Kiviks musteri.

Och med detta inlägg inleder jag mitt sommarbloggande 2019. 🙂 Det blir en mix av sommarens händelser, mat, reafynd och annat utan krav på när och hur jag ska uppdatera. Hoppas ni kommer att gilla min sommarblogg.

3 Comments

 1. Anna
  13 July 2019 / 21:18

  Vad härligt med Österlen! Vad skulle du rekommendera att göra om man ska göra en dagsutflykt dit?

  • 13 July 2019 / 21:36

   Jag skulle kunna göra en liten guide. 🙂 Ska jag utgår från Kivik?

   • Anna
    13 July 2019 / 21:40

    Vore toppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.