ANNONS:

Test av blus och klänning från Wakakuu-beställningen

Innehåller annonslänkar för Wakakuu.

    

I det här inlägget fortsätter jag med att testa blus/skjorta från Ganni och klänning från Iro. Se gärna mitt tidigare test av kjolar och glöm för allt i världen inte att spana in Wakakuu’s stora rea här. Finns massor av fina saker! 🙂

Vi börjar med blusen från Ganni som finns på rea HÄR för 575 kr (slutsåld just nu men anmäl dig i kön om den kommer in i lager igen vilket det finns chans till). Ganni har det senaste året verkligen fått mig på fall. Gillar kvaliteten och det lekfulla i designen. Är inte mönstret bara för härligt?

 

Jag valde storlek 38 eftersom jag har den storleken i min röda med blommor. Kommer att bära den nerstoppad.

 

Eller så knyter jag till den. I sommar tänker jag mig den med vita byxor och till sensommaren/hösten med jeans i blå denim och min röda väska från Michael Michael Kors.

 

Klänningen kommer från Iro och har likadant mönster som kjolen jag visade upp igår. Den finns att klicka hem HÄR på rean för 2950 kr. Fortfarande svindyr alltså.

 

Den är väldigt delikat och sval i tyget, och har underklänning. Befarade när jag beställde att den skulle markera midjan för mycket, men det gör den inte alls. Valde stl 40 som ska motsvara stl 38, och det är även den storleken jag har i mina två svarta klänningar från Iro.

När jag testade den kändes den fin och bra, men jag måste testa den igen för när jag ser bilderna tycker jag inte den lyfter i relation till priset. Det lutar mot en retur av klänningen.

Om du beställer den behöver du inte gå upp en storlek som jag gjorde. Den är ganska rymlig i storleken.

Spana in Wakakuu’s hela rea med 1000-tals modevaror!

7 Comments

 1. Caroline
  27 June 2019 / 19:29

  Klänningen satt väldigt fint på dig! Men som du säger, om den inte har det där lilla extra så…

  • 27 June 2019 / 19:39

   Tack! Ja, så jag skickade tillbaka den. 🙂

 2. Nettan i sumpan
  28 June 2019 / 08:50

  Snyggt men inte cykelbyxor. Nejnej…redan fult när man gick omkring med det på 80-talet :).

  • 30 June 2019 / 16:27

   Haha, ja det är många av oss som inte vill ha cykelbyxor igen. 😉

 3. Emma
  28 June 2019 / 22:21

  Du klär jättefint i rött! Den småmönstrade blusen var klockren ✌ Bokade ni någon cremenalle (britt)? Ser fram emot kattungebilder sen 😻

  • 30 June 2019 / 16:27

   Ja, det blev en creme-färgad britt. Får hem honom om 6 veckor. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.