ANNONS:

Ett startpaket med kattleksaker

Innehåller annonslänkar för Hittabox.

Om ungefär 6 veckor kommer Axwell hem till oss, eller Sonic som jag lobbar för. 🙂 Nu i veckan fick vi hem Kattbox sprängfylld med härliga leksaker. Detta blir en perfekt start av leksaker – spana in unboxingen av Kattbox här.

Jag har också börjat kolla in klösträd, och eftersom britter kan bli stora tycker jag det är bäst med ett rejält och stabilt klösträd. Färgen ska bli beige för att både smälta in med inredningen och katthåren. Det är många års erfarenhet av katt som talar. 😉 Det svåra är att hitta snygga klösträd. Hittar hur många som helst, men med “skräpig” design.

Kattsele, kattfontän och sådant väntar jag lite med, men om jag inte hittar kattburen måste jag införskaffa en sådan. Kattlåda får det också bli. Funderar på om det är bäst att ta en i storleken XL direkt. 😉

Förresten, vilken kattbutik är bäst nuförtiden? Gillar kvalitativa produkter, säker leverans och bra kundtjänst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.