Min helg

God morgon denna måndag! Det blir en ganska kort jobbvecka precis som nästkommande vecka, och veckan därefter är det skolavslutningar. Många somriga aktiviteter men inget sommarväder alls. Känns kallt ute och temperaturen ligger på strax över tio grader. Den blommiga klänningen från Rodebjer har jag inte kunnat använda än. Svarta strumpbyxor känns sisådär i maj månad. Jag får helt enkelt vänta in värmen, för lagom varmt vill jag ju ha. Däremot har jag bott i mina leopardballerinas från Dune London. Så sköna! De finns kvar i stl 37 här.

Tog en bloggpaus från fredag förmiddag till idag då jag har:

 • Hälsat på pappa på sjukhuset. Måste säga igen att jag gillar Lasarettet i Trelleborg. Sjukt effektiva och trevliga oavsett om det har varit personal på akuten, barn- eller öron- näsa- och halsmottagningen.
 • Gjort ett testuppdrag där jag inte hann med sista delen, vilket innebär att jag lämnade in något jag inte alls kan stå för. Sånt ger mig ångest. Jag kom åt uppdraget ett par timmar senare än vad jag hade förväntat mig och hade bokat in att hämta barnen hyfsat tidigt eftersom det var fredag, så jag kunde nyttja endast 60% av tiden. Jag blev i alla fall nöjd med själva artikeln.
 • Firat Mors dag. Gav bort denna manick och väntar spänt på recensionen.
 • Gjort kalops med äldsta sonen.
 • Snabbstädat med fin hjälp av dottern.
 • Spanat in kattannonser och uppfödare av helig birma och britt, och fått se helt fantastiska bilder.

Uppdaterat!
Glömde ju att berätta att jag röstat i EU-valet och i den lokala folkomröstningen. Denna gång var det 20% fler än vanligt då folkomröstningen handlade om huruvida att jättestort fängelse passar in här eller ej. Föga förvånande svarade de flesta nej.

2 Comments

 1. Therese
  27 May 2019 / 22:30

  Kan verkligen rekommendera Brittiskt korthår. Jättemysiga katter. Jag har haft en blå och en chinchillafärgad med vackra gröna ögon med eyeliner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.