ANNONS:

När sjukvården fungerar – Lasarettet i Trelleborg

På en månad har jag haft två inbokade besök på Trelleborgs Lasarett (eller vad det kallas numera). Jag säger till exempel fortfarande vårdcentral. Ibland är det svårt att använda de rätta nya orden men jag tror det heter lasarett fortfarande.

Jag vet att sjukvården kan vara extremt kass ibland med långa köer så därför tänkte jag faktiskt hylla Trelleborg. Under en månad har jag dels träffat en astmasjuksköterska med ett barn och idag öronläkare med ett barn. Har inte hittat något alls att anmärka på – bra, kunnig och engagerad personal samt snabb och effektiv hjälp. Sånt gillar jag.

Detta får bli dagens ros! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.