För mycket träning?

När jag hört talas om folk som kör dubbla pass har jag alltid tänkt; “vilka överdrivna knäppgökar”. 😉 Igår var jag en sådan knäppgök. Körde styrketräning för armar/axlar på förmiddagen och hathayoga på kvällen. Det var kanske inte helt optimalt att köra passen med så många timmar mellan. Hade nog varit bättre med ett direkt dubbelpass.

Idag blir det ingen träning, och imorgon kör jag förmodligen ett benpass. Superspännande att ha hittat ännu en kul träningsform. 🙂 Känner att yogan snabbt har fått upp min rörlighet. Det som skiljer sig mellan träningsformerna är att vid styrketräningen ska jag pusha mig själv och inte känna efter – det är bara att köra även om det gör “ont”. Och detta synsätt kanske inte är helt optimalt vid yoga. Då ska jag känna efter. Jag kör nog på för mycket vid vissa övningar trots att kroppen inte hänger med och det känns efteråt. Å andra sidan hoppas jag på snabbare resultat. Ja ni hör ju själva hur tokigt det låter, men jag kan inte låta bli att sätta upp mål med yogan. 😉

Det ska bli över tjugo grader varmt idag och jag känner att garderoben seglar över av vinterkläder. Men är det värt att byta till sommargarderob? Troligtvis inte, då det ska bli så pass kallt som tio grader och regn i helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.