ANNONS:

Paviljonger skapar nya rum i trädgården

Detta inlägg är i samarbete med Furniturebox.

Vilket härligt vårväder det blev denna påskhelg! Det är fördelen när påsken kommer sent. Jag har börjat plantera blommor och ta fram utemöbler. Idag kommer nog fler bord och stolar på plats, och jag funderar på att grilla också. Lax går att tina upp från frysen och halloumi finns i kylen. Och det kanske är dags för en paviljong denna sommar efter flera års suktande efter en sådan?

Paviljonger är en grej jag gillar av flera olika anledningar. De skapar snabbt nya rum i trädgården utan större besvär, och detta till en väldigt rimlig kostnad. De kan också förflyttas i trädgården efter behag. Och så himla praktiskt med paviljong om det regnar lite, eller vid kalla sommarkvällar när man gärna vill kunna sitta ute en lång stund, trots att daggen och nattkylan smyger sig på. Och för dig som planerar student- eller bröllopsfest ger paviljonger en säkrare utemiljö. För visst kan det vara oroande att inte riktigt veta om det svenska sommarregnet kommer att förstöra utefesten eller ej?

Furniture har paviljonger och partytält i olika prisklasser – från någon tusenlapp till över 50 000 kr! Den enklaste varianten är ett partytält som du snabbt kan få upp och som skapar en trevlig inramning åt sommarfesten. Du kan också sätta ihop flera partytält för en större fest.

Eller så kanske du vill lyxa till det med inbyggd bar och utomhusbad? Oavsett vad du är ute efter finns det flera olika paviljonger att välja mellan. Du kan också skräddarsy så det passar din trädgård och ditt syfte genom att välja till olika tak och väggar.

Med hopp om en trevlig paviljongsommar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.