ANNONS:

Min skärtorsdag med misslyckad tårta

Jag tyckte att den här prickiga kjolen från Ganni kändes helt rätt en skärtorsdag. Fick påskkärrings-feeling! 😉 Det tråkiga är att den är alldeles för lång för mig, så jag måste hitta en ny långkjol. Funderar på någon av dessa.

 

Tittade till de nyplanterade blommorna. Vill definitivt ha mer av kombinationen lila och rosa.

 

Senare på dagen blev det ett kombinerat påsk- och födelsedagsfirande med mina föräldrar. Till efterrätt skulle det bli pavlova med marängbotten, rabarbergrädde och massor av jordgubbar. Men den blev helt misslyckad! 😉 Blev för liten mängd rabarber då de inte växt som jag förväntat mig, och hann inte köpa jordgubbar vilket medförde att jag fick pynta med påskägg från Anton Berg. Jättehårda påskägg som knappt gick att äta. Dyra dessutom! Ja, jisses vilken misslyckad tårta. Nästa gång måste jag få till en magisk tårta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.