ANNONS:

Orange med rött som accentfärg

Innehåller annonslänkar för Net-a-Porter.

Kolla in den vänstra outfiten med orange som basfärg, beige skor och illrigt rött som accentfärg. Så vansinnigt inspirerande och vårfint! Fick dessa bilder precis i ett nyhetsbrev från Net-a-Porter. Vågar du mixa färger så här?

Om du vill klicka hem något vårnytt hos Net-a-Porter – glöm inte att använda koden NEWSEASONREFRESH för att få 15% rabatt. 🙂

Ska ganska snart iväg på husvisning och hörde att det ska bli hela 17 grader varmt! Vinterjackan och kängorna kanske inte är så passande? 😉 Får rota fram något mer vårligt. Och håll gärna tummarna att jag inte råkar få världens hostattack när jag pratar med mäklaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.