ANNONS:

Mat online

Å, vad jag älskar e-handel i alla dess former. Vi fick leveransen från Ica Maxi perfekt innan lunch. Nu börjar Ipren-tabletterna verka, och jag ska ställa mig vid spisen och göra pannbiffar.

Känner mig alltid på gott humör när kylen är välfylld. 🙂 Dock mindre trevligt att missa det fina vårvädret. Vill ju vara ute med ballerinaskor i leopardmönster och någon klänning till det. På tal om klänning så klickade jag faktiskt hem den från Rodebjer. Det blev utan rabatt, men ibland får man frångå sina principer. 😉

Berätta vad du gör denna lördag!

2 Comments

  1. Johanna
    6 April 2019 / 12:38

    Jag jobbar 😃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.