ANNONS:

Rodebjer eller Gina Tricot?

Innehåller annonslänkar för Gina Tricot.

rodebjer gina tricot

God förmiddag! Nu har jag beställt hem mat till imorgon för det är ingen i familjen som kommer att orka veckohandla. Det var endast Ica Maxi som kunde erbjuda hemleverans i helgen – alla andra jag testade kunde leverera först på måndag. Tycker att logistiken ligger väldigt långt efter e-handeln… Det går inte alls att få något samma dag.

Du kanske kommer ihåg att jag testade den blommiga klänningen från Rodebjer? Jag såg nu att Gina Tricot fått in en liknande HÄR för 399 kr vilket är ett betydligt bättre pris.

Jag kommer nog att satsa på den från Rodebjer trots allt, och väntar nu bara in någon bra rabattkod. 🙂 Och så tänker jag lägga upp den, för jag vill ha den lite kortare.

2 Comments

  1. Caroline
    5 April 2019 / 16:32

    Väntar också på en rea el rabattkod på klänningen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.