ANNONS:

Test av klänning från Rodebjer

Innehåller annonslänkar för Åhléns och Wakakuu.

Nu ska jag berätta mer om klänningen från Rodebjer som jag testade igår hos Åhléns. Det här mönstret är Rodebjers signaturmönster i vårkollektionen och det återfinns på klänningar, kjolar och blusar. Det är en väldigt fin bakgrundsfärg som inte är kritvit, utan milt gräddig. Printet är otroligt fint och jag har verkligen fastnat för det.

 

Detta är klänningen i den korta modellen, men trots det är den ganska lång på mig. I midjan finns ett skärp av samma typ som klänningen, och det är liksom insytt så att det bara syns där fram. Ärmarna är något kortare och det faller mig väl i smaken. Materialet är av 100% bomull och jag bedömer storleken som normal. Jag har stl M på mig.

Jag måste dock föreslå att inte matcha klänningen med vinterkängor. 😉 Jag tänker mig smäckra sandaletter i en inte alltför hög klack. Fin till vårens och sommarens alla fester; avlutningar, student, dop, bröllop och så vidare.

Mönstret är verkligen fint så jag funderar på att köpa ett av plaggen. Du hittar vårkollektionen 2019 HÄR och HÄR.

Frågor?

6 Comments

 1. Caroline
  6 March 2019 / 14:59

  Har spanat lite på dom klänningarna! Gick klänningen nedanför knäet på dig och hur lång är du?
  Roligt att få se den på dig, jätte fin!

  • 6 March 2019 / 16:19

   Den slutar strax nedanför knäna. Jag är 164 cm. 🙂

 2. Anki
  6 March 2019 / 21:05

  Älskar Rodebjers mönster, de är så fina. Gillar klänningen i silke, men nästa 6000 kr.
  Får börja köpa Trisslotter😉

  • 6 March 2019 / 22:42

   Sidenklänningen går inte av för hackor. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.