ANNONS:

Sarong, sommar och Österlen

Innehåller annonslänkar för H&M och Nordström.

Igår kom sarongen jag beställde från H&M för 149 kr. Jättefin och därmed är min strandoutfit uppdaterad och komplett. Sedan två är tillbaka vill jag bara ha den här baddräkten från Miraclesuit. När det kommer till solhatt använder jag gärna den här från By Malene Birger. Den har 6 år på nacken, eller huvudet kanske jag ska säga. 😉

På tal om sommar har vi äntligen lyckats boka ett trevligt hus på Österlen nära Kivik. Det kommer att vara mitt i sommaren och jag hoppas att vädret blir soligt och fint, men gärna något svalare än förra sommaren. Tanken är att boka in ett besök hos Mandelmanns (det är ju ett måste!) och att åka ånglok. Kiviks Musteri är väl också ett måste. Sedan vill jag gärna njuta av lokala delikatesser, använda utomhusduschen varje dag och laga mat i utomhusköket.

1 Comment

  1. test
    28 March 2019 / 05:57

    nice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.