Fin vår- och sommarklänning i två olika färger

Innehåller annonslänkar för Ellos.

Idag har jag varit på en trevlig företagslunch i Lund. Parkeringen var dock mindre trevlig och det är ett under att jag kom hem utan böter. 😉 Ikväll har jag strulat med SSL-certifikat som inte fungerar som väntat. Otroligt irriterande, men får nog vänta tills imorgon förmiddag så jag kan få hjälp. Snart blir det kesella och TV-serie. Imorgon kanske, kanske det kan bli lite bilder från provrum när jag testar vårmode. Låter det intressant – ja eller nej?

Jag är så glad att Ellos har varumärket La Redoute nu när e-handeln inte längre finns i Sverige. Dessa två klänningar är från La Redoute. Priset är 599 kr och tyget är av bomull och linne. Perfekta i vår och sommar!

3 Comments

 1. Nettan i sumpan
  27 March 2019 / 08:59

  ja gärna vårkläder nu. fina klänningar ser dock lite korta ut ?

  • 27 March 2019 / 11:38

   De är 95 cm långa så nästan för långa. 😉

 2. 28 March 2019 / 17:47

  Jag gillar verkligen de skor och kläder du delar, jag har redan köpt kläderna från länken du delade. Tack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.