ANNONS:

Gårdagens outfit

Så blåsigt det var igår! Skinnstövlarna skyddade visserligen en del men ullkappa är kanske inte det bästa. 😉

 

Hade under halva dagen på mig kjol från Zara, t-shirt Game Over från Munthe och koftan Fortuna från Dagmar. Men sedan insåg jag att det var för kallt, så jag bytte till byxor efter lunchen.

Inneskorna är som alltid från Shepherd. 🙂

Får se om jag orkar träna idag eller ska satsa på att röja vidare. Imorgon blir det ny husvisning. Tror det kan vara i behov av för mycket renovering för att passa oss, men det ser trots detta intressant ut. Ska ta reda på vad som måste göras och vad jag i så fall vill göra. Detta kan ju vara två helt olika saker… Fördelarna med huset är att det är stort och har åkrar som grannar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.