ANNONS:

Test av koftan Bea från Dagmar

Innehåller annonslänk för Wakakuu.

Då var det dags att berätta lite mer om koftan Bea från Dagmar. Jag tycker modellen är fantastiskt fin och har varit sugen på att testa den under en längre tid. Jag testade den i svart men den finns också i färgen kamel HÄR.

 

Nu är ju inte svart min bästa färg, och det var den enda anledningen till att jag inte köpte den. Modellen känns behaglig, lättburen och fin. Otroligt användbar till kjol, byxor och klänning. Eftersom den är av 100% merinoull är den värmande som innekofta på vintern, men funkar också som liten vårjacka när det blir ljummet i luften. Enligt Dagmar är merinoullen djursäker.

Jag valde direkt att gå ner från stl M till stl S och det var ett bra drag. Den är nämligen rymlig i storleken på grund av sin generösa design.

Priset är hela 2999 kr, men ni som köpt koftor från Dagmar tidigare har nog upptäckt hur fina och användbara de är. Får se om jag är busig och slår till på den i alla fall. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.