ANNONS:

Medaljer med gravyr

Detta inlägg är i samarbete med Prishuset.

Visste du om att det går att beställa medaljer med gravyr till väldigt bra och rimliga priser? Jag kände inte till Prishuset tidigare men har spanat in sidan och hittat hur många olika medaljer och pokaler som helst. Närmast i tanken är förmodligen att det är perfekt att beställa medaljer och pokaler med namn inskrivet inför utdelning av priser efter idrottsprestationer, men jag ser också en mängd annan typ av användning.

Prishuset erbjuder både väldigt billiga medaljer och pokaler samt mer exklusiva sådana, så att du kan anpassa efter din egen budget. Det finns exempelvis medaljer från endast 9 kr och då blir kostnaden totalt 19 kr inklusive gravyr med laser. Det är alltså inte på något sätt dyrt. Och det är vad du graverar in som blir affektionsvärdet. Det finns också fint band i gult och blått att köpa till samt medaljask. När det gäller pokaler finns det sådana från 55 kr. Med gravyr blir priset 85 kr. Jag hade faktiskt ingen aning om att det var så prisvärt. 🙂 Det finns också möjlighet att designa egna medaljer, och i så fall får du en offert.

Jag gillar idén att dela ut pris till någon som gjort något bra. Det var anledningen till att jag instiftade priset Årets box, för att uppmuntra och lyfta fram bra prenumerationsboxar i Sverige. Det är väldigt mycket jobb som ligger bakom att planera innehållet i en box, packa och ge bra kundservice. Och dessutom är inte boxen bättre än den senaste boxen, så det gäller att alltid ligga på topp.

Jag tänker mig också att det är trevligt att dela ut medaljer till barnen på ett barnkalas. Barn brukar älskar medaljer och det blir som ett fint minne av kalaset. Andra idéer är att dela ut ett pris till bästa klädsel på Halloween, ge bort ett fint minne på födelsedagen med personlig ingravering; typ “Festprisse nr 1” eller varför inte “Familjens mästerkock”?

Hoppas du fick bra idéer till hur medaljer och pokaler kan användas. Jag tycker i alla fall att de bör delas ut oftare. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.