ANNONS:

Returligt

Innehåller annonslänkar för Wakakuu, H&M och Ellos.

I förra veckan fick jag hem en krämvit jacka från H&M, krämvit kjol från Twist & Tango och en guldig topp från Missoni. Tyvärr känns inget helt hundra på mig, och jag funderar faktiskt på att skicka tillbaka allt.

Jag har redan jacka och kjol av dessa typer som sitter snyggare. Jackan känns normal i storleken och kjolen stor. Trots att den sitter högt i midjan kunde jag lätt ha stl 36. Missoni-toppen gillar jag, men modellen är inte den bästa för mig, och den blir därför svårast att skicka tillbaka. Men jag kan varmt rekommendera den till dig med markerad midja. Se hur den ser ut på modellen HÄR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.