ANNONS:

Gårdagens födointag ska nyttjas idag

Det var ett bra tag sedan jag åt färsk tonfisk. Fiskbilen kommer inte hit längre och fiskdelikatessen har inte alltid tonfisk. Men igår fick vi tag i en bit tonfisk. Gjorde en enkel nudelsallad till med rivna morötter och rödlök som blandades i glasnudlarna när de var varma samtidigt som en marinad av sesamolja, citron, honung och japansk soja hälldes i. Så gott!

 

tonfisk minisemlor

Till Melodifestivalen blev det minisemlor. Min mandelröra är inte dum alls faktiskt. Den består av en del malda mandlar och en del florsocker som blandas med lämplig mängd grädde. Vill du piffa till smaken ytterligare kan mandlarna rostas innan malning och lite bittermandel tillsättas.

Känner mig perfekt uppladdad med protein och kolhydrater inför dagens styrketräning. 🙂 Det blir veckans fjärde gympass och benen ska få sitt idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.