3 saker att tänka på när du köper en Eos fjäderlampa

Jag blev så trött på kristallampan som hängde i ena delen av vardagsrummet, av olika anledningar, så den byttes ut idag till den vita fjäderlampan från Eos. Jag har spanat in den i över ett år och slog till nu när den var prisvärd på rean. Det blev en i storleken M vilket känns väldigt lagom. Det är en lampa jag givetvis vill ha med till det kommande huset. Fin i vardagsrum eller sovrum/barnrum.

Dock så var det 3 grejer jag hade missat totalt:

  1. Det följer inte med någon kontakt så den får köpas separat. Tur att vi har byggbutik nära. Det kanske gäller alla taklampor. Vi har fått/ärvt nästan alla taklampor.
  2. Kabeln är extremt lång (i mitt tycke) så egentligen skulle den behövas skarvas om för att upphängningen ska se perfekt ut.
  3. Vår strömbrytare krånglar, vilket jag hade glömt, så lampan går inte att släcka. Sådant kan vara bra att kolla upp innan. 😉 Jag får flytta lampan till ett barnrum istället.

Tips! Designonline rear denna fjäderlampa i storlekarna mini, medium, large och x-large.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.