ANNONS:

Sommar om ett halvår

Tänk att det är sommar igen om ett halvår! Den extrema värmen längtar jag inte efter igen, men om det blir lagom varmt och soligt kan det vara ganska trevligt. Det bästa med värmen var att det gick att bada i havet utan att bli helt frusen.

Lite lustigt att den extrema värmen verkligen har satt sig i folks minnen oavsett ålder. En kylande fläkt var en av de mest åtråvärda julklapparna i julklappsspelet på julafton hos både barn och vuxna. Och då var det ändå snö ute.

Här på bilden plockar jag hallon på Hallongården.

 

Jag älskade min gula klänning från H&M. Sandalerna har hängt med i ganska många år.

 

Den här klänningen från Maison Scotch återupptäckte jag efter några års dvala. Skorna från Ilse Jacobsen har över 15 år på nacken!

 

Jag gillade min nya t-shirt från Ganni – färgen! – och kombinerade den med den gamla kjolen från Rut & Circle.

 

Denna mönstermix var min favorit sommaren 2018. Skorna från Missoni har många år på nacken och kjolen från Isabel Marant kanske 5-6 år.

 

Vill gärna fiska nästa sommar igen…

 

..men fisken får gärna bli större. 😉

 

Tvillingarnas födelsedagstårta med mandelmaräng! Den bakar jag gärna varje sommar.

Längtar du till sommaren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.